AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamuru silmek

Kahve falında çamuru silmek

Kahve falında çamuru silmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, lüks şekilde yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çamuru silmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çamuru silmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur silmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun sümüğünü silmek sağlıklı bir kişi olmaya, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kapı eşiğini silmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir