AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklere sıçramak

Kahve falında yükseklere sıçramak

Kahve falında yükseklere sıçramak mevki kaybına uğrayacağına, alın terinin karşılığını alacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında yükseklere sıçramak gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında yükseklere sıçramak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yere sıçramak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine kan sıçramak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında su sıçramak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalettir.

Kahve falında havaya sıçramak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur sıçradığını görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrar sıçramak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir