AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel basması görmek

Kahve falında sel basması görmek

Kahve falında sel basması görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında sel basması gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında sel basmasını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sel basması görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su basması görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basma görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura basmamak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve su basması görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında işyerini su basması görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basma elbise giymek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir