Kahve falında altın nar görmek

Kahve falında altın nar görmek iyilik ve güzellik bulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, bazı kaynakların tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın nar gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında altın nar görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar ve ayva görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalet eder.

Kahve falında nar fidesi görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında toplanmış nar görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında nar taşımak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı nar taneleri görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve nar görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir