Kahve falında toplanmış nar görmek

Kahve falında toplanmış nar görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kazancının da artacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, büyük çaba sarfedeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplanmış nar gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Kahve falında nar toplayıp yemek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında toplanmış nar görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yeşil nar görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden nar almak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına alamet eder.

Kahve falında nar reçeli görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş nar görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daima afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kurtlanmış nar görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir