AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ve ayva görmek

Kahve falında nar ve ayva görmek

Kahve falında nar ve ayva görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar ve ayva gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Kahve falında ayva nar görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yapılan işte ustalaşılacağına delalettir.

Kahve falında nar ve ayva görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva koparıp yemek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayva fidanı görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış ayva ağacı görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından ayva yemek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva ikram etmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işarettir.

Kahve falında ölüye ayva vermek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir