AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve nar görmek

Kahve falında üzüm ve nar görmek

Kahve falında üzüm ve nar görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm ve nar gördüyseniz:

  • Çok fazla güven, duygusal, maddi ya da fiziksel problemlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında üzüm ve nar görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında nar ve üzüm yemek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında nar ekşisi içmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar tanesi yemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar istemek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Kahve falında nar ve elma görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım nar görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir