AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye uçmak

Kahve falında camiye uçmak

Kahve falında camiye uçmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında camiye uçmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Kahve falında cami üstünde uçmak yatırımlarının kar getireceğine, saygısını toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin üstünde uçmak makbul olmayan işler yapacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında caminin içinde uçmak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Kahve falında camiye uçmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde uçmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiye doğru uçmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kabeye doğru uçmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir