AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye doğru uçmak

Kahve falında kabeye doğru uçmak

Kahve falında kabeye doğru uçmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına inanılır.

Kahve falında kabeye doğru uçmak gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Kahve falında kabeye doğru uçmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarı doğru uçmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızlara doğru uçmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işarettir.

Kahve falında camiye doğru uçmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında denize doğru uçmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havaya doğru uçmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında güneşe doğru uçmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulur.

Kahve falında aya doğru uçmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir