AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde uçmak

Kahve falında cami içinde uçmak

Kahve falında cami içinde uçmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, biraz dinleneceğine, hayattan yana keyif bulacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde uçmak gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında cami içinde uçmak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında caminin içinde uçmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, ele güne muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami üstünde uçmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye doğru uçmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında caminin üstünde uçmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına inanılır.

Kahve falında camiye uçmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında odanın içinde uçmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan içinde uçmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir