AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin içinde uçmak

Kahve falında caminin içinde uçmak

Kahve falında caminin içinde uçmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, o masumların bedduasını alacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında caminin içinde uçmak gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Kahve falında cami içinde uçmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin içinde uçmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin üstünde uçmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiye uçmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami üstünde uçmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye doğru uçmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde uçmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin içinde uçmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir