AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami üstünde uçmak

Kahve falında cami üstünde uçmak

Kahve falında cami üstünde uçmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında cami üstünde uçmak başarısız ve mutsuz olacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında caminin üstünde uçmak haksızlıklara maruz kalınacağına, kimseye borçlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde uçmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde uçmak işlerin günden güne daha da açılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye uçmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında camiye doğru uçmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde uçmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke yorulur.

Kahve falında evlerin üstünde uçmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir