AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin üstünde uçmak

Kahve falında kabenin üstünde uçmak

Kahve falında kabenin üstünde uçmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sorunlarının son bulacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru uçmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kabeye uçmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak para sıkıntısının olmayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında kabe üzerinde uçmak işinde uzmanlaşacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde uçmak bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dağların üstünde uçmak güzel işlere imza atacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir