AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere sığınmak

Kahve falında bir yere sığınmak

Kahve falında bir yere sığınmak kötü giden işlerin düzeleceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kişinin şansının artacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere sığınmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Kahve falında bir yere sığınmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak parasının pul, malının da hiç olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında karakola sığınmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiliseye sığınmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve sığınmak işlerinde başarılı olacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise sığınmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında birine sığınmak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sığınmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir