AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve sığınmak

Kahve falında eve sığınmak

Kahve falında eve sığınmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında eve sığınmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Kahve falında eve sığınmak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir eve sığınmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında karakola sığınmak bunalacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına yorulur.

Kahve falında birinin evine sığınmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere sığınmak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polise sığınmak fırsatların istenmeden harcanacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurdan sığınmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında camiye sığınmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, bereket ve zenginlik olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir