AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami hocasıyla konuşmak

Kahve falında cami hocasıyla konuşmak

Kahve falında cami hocasıyla konuşmak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, işinde zarar edeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami hocasıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında cami hocasıyla konuşmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Kahve falında cami ve hoca görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında camii hocası görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cami hocası olduğunu görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet eder.

Kahve falında cami hocası olmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde hoca görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami hocasına para vermek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami hocasından para almak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir