AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami dua etmek

Kahve falında cami dua etmek

Kahve falında cami dua etmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında cami dua etmek gördüyseniz:

  • Sonuçları farklıdır.

Kahve falında camiye gidip dua etmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında caminin içinde dua etmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında dua etmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin önünde dua etmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cami dua etmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami önünde dua etmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında camiye gitmek dua etmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir