AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın içinden geçmek

Kahve falında ayın içinden geçmek

Kahve falında ayın içinden geçmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, bütçesinin genişleyeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, rızkının kesilmeyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında ayın içinden geçmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayın içinde bebek görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayın içinde kabe görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayın içinde kabeyi görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynanın içinden geçmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında duvarın içinden geçmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanın içinden geçmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine inanılır.

Kahve falında mezar içinden geçmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir