AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kutusu görmek

Kahve falında altın kutusu görmek

Kahve falında altın kutusu görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kutusu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren fırsatlar imajınızı güçlendirmenize yardım edebilir.

Kahve falında kutuda altın görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kutu altın görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kutusu görmek rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında altın kutu görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu içinde altın görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kutu dolusu altın görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, borçlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kutu yumurta görmek mesleğindeki başarısının artacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu süt almak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir