AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda altın görmek

Kahve falında kutuda altın görmek

Kahve falında kutuda altın görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kutuda altın gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Kahve falında altın kutu görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir kutu altın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kutusu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutuda altın görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutu dolusu altın görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kutu içinde altın görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu yapmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutu taşımak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir