AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu süt almak

Kahve falında kutu süt almak

Kahve falında kutu süt almak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutu süt almak gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Kahve falında kutuda süt görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kutu sütü görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet eder.

Kahve falında süt kutusu görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kutu süt görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutu süt almak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu meyve suyu görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutuda altın görmek gün sayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kutu görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir