AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu dolusu altın görmek

Kahve falında kutu dolusu altın görmek

Kahve falında kutu dolusu altın görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu dolusu altın gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında kutu dolusu altın görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kutu içinde altın görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kutu görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kutu altın görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda altın görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kutusu görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında çanta dolusu altın görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşet dolusu altın görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir