AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kutu yumurta görmek

Kahve falında bir kutu yumurta görmek

Kahve falında bir kutu yumurta görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kutu yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Kahve falında bir kutu yumurta görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutuda yumurta görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kutu içinde bebek görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu taşımak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında kutu kaybetmek barış ve sevgi içinde olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında pembe kutu görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında krem kutusu görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında bir kutu çikolata görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir