AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kutu görmek

Kahve falında altın kutu görmek

Kahve falında altın kutu görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, biraz dinleneceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işarettir.

Kahve falında altın kutu gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Kahve falında kutu dolusu altın görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında kutu içinde altın görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kutu altın görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında kutuda altın görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında altın kutusu görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında altın kutu görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kalpli kutu görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalettir.

Kahve falında kutu içinde para görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir