AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide yüzünü yıkamak

Kahve falında camide yüzünü yıkamak

Kahve falında camide yüzünü yıkamak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında camide yüzünü yıkamak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine tabir olunur.

Kahve falında camide el yıkamak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide ayak yıkamak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı yıkamak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalettir.

Kahve falında camide halı yıkamak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında suyla yüzünü yıkamak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüzünü yıkamak düşmanından kurtulmaya, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir