AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide terlik görmek

Kahve falında camide terlik görmek

Kahve falında camide terlik görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide terlik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında camide terlik kaybetmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide terlik görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında terlik verdiğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda terlik görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında açık terlik görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında terliğini çaldırmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun terliğini giymek çıkar için insanlara zulmetmeye, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir