AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğini çaldırmak

Kahve falında terliğini çaldırmak

Kahve falında terliğini çaldırmak adaletin geleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terliğini çaldırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler, iş arkadaşlarınız, içerisinde yaşadığınız gruplar veya genel anlamda dünyamız için faydalı çalışmalar yapabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz.

Kahve falında terlik çalmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine rivayet eder.

Kahve falında terliğini çaldırmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, haneye nifak gireceğine inanılır.

Kahve falında gri terlik görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, yeteneklerini geliştirmeye yorulmaktadır.

Kahve falında süslü terlik giymek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı terlik görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terliği suya düşürmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takunya terlik görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birine terlik vermek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir