AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik verdiğini görmek

Kahve falında terlik verdiğini görmek

Kahve falında terlik verdiğini görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yüksek bir makamı olacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terlik verdiğini gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Kahve falında terlik verdiğini görmek görgülü ve kültürlü olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında kapıda terlik görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca alamet eder.

Kahve falında terlik dizmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan terliği aramak bir sebeple hem çok şaşıracağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında altın terlik giymek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında terlik beğenmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işarettir.

Kahve falında beyaz renk terlik görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gümüş terlik görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir