AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide papaz görmek

Kahve falında camide papaz görmek

Kahve falında camide papaz görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, tabiri caizse can bulacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında camide papaz gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar.

Kahve falında camide papaz görmek müjdeli haberler alınacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında papaz büyüsü görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kilise papazı görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papaz mezarı görmek kendi işinin patronu olunacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papaz görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına işaret eder.

Kahve falında kadın papaz görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papaz erik görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papaz öldürmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir