AnaSayfa / Genel / Kahve falında papaz öldürmek

Kahve falında papaz öldürmek

Kahve falında papaz öldürmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Kahve falında papaz öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Kahve falında papaz öldürmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise papaz görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papaz mezarı görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek bundan güç ve cesaret alacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında papazla evlenmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın papaz görmek huzurunun bozulacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papaz görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kilise papazı görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir