AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise papazı görmek

Kahve falında kilise papazı görmek

Kahve falında kilise papazı görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işinin en iyisi olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilise papazı gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında kilisede papaz görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kilise ve papaz görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kilise papaz görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kilise papazı görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında papaz elbisesi giymek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında ölü papaz görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında papaz öldürmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maça papazı görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir