AnaSayfa / Genel / Kahve falında papaz mezarı görmek

Kahve falında papaz mezarı görmek

Kahve falında papaz mezarı görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, elindeki imkanların artacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında papaz mezarı gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizi gerçekleştirmenize veya bazı planlarınızı başlatmanıza yardımı dokunacak bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında papaz mezarı görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalettir.

Kahve falında papaz eriği görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilise papazı görmek mal sahibi olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında papaz eriği yemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, uygulayacağına işarettir.

Kahve falında papazla kavga etmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, belalı insanlara denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide papaz görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında papazdan kaçmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Kahve falında papazla konuşmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir