AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük ve küpe görmek

Kahve falında altın yüzük ve küpe görmek

Kahve falında altın yüzük ve küpe görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında altın yüzük ve küpe gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında altın yüzük ve küpe görmek yeni bir işe gireceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında altın bilezik yüzük küpe görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe yüzük görmek iyi geçim halinde kalacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük küpe görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında altın küpe ve yüzük görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük ve küpe bulmak gülen yüzünün solacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında küpe yüzük görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir