AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, birçok iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında oku sesi duymak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun sesini duymak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye delalettir.

Kahve falında kuran sesi duymak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında camide kuran sesi duymak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Kahve falında kuran okunmasını duymak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir