AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar tahlili yapmak

Kahve falında idrar tahlili yapmak

Kahve falında idrar tahlili yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında idrar tahlili yapmak gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında idrar tahlili yapmak zor bir durumda kalacağına, hayatının adeta cennete döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrar tahlili vermek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar tahlili görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında idrar tahlili yaptırmak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalet eder.

Kahve falında kan tahlili yapmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kan tahlili yaptırmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan tahlili görmek ölümcül hastalıklara işaret, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan tahlili vermek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir