AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara idrar yapmak

Kahve falında duvara idrar yapmak

Kahve falında duvara idrar yapmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zorlukların geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara idrar yapmak gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında duvara idrar yapmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında çokça idrar yapmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı idrar yapmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine işarettir.

Kahve falında üzerine idrarını yapmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında idrarını üzerine yapmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içine idrar yapmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında bol idrar yapmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrarını üstüne yapmak başarılarının devam edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir