AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük idrarını yapmak

Kahve falında küçük idrarını yapmak

Kahve falında küçük idrarını yapmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında küçük idrarını yapmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovaya idrar yapmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide idrar yapmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında mutfağa idrar yapmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol idrar yapmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında banyoda idrar yapmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında eve idrar yapmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrar testi yapmak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir