AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide hurma dağıtmak

Kahve falında camide hurma dağıtmak

Kahve falında camide hurma dağıtmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, dertlerine çare bulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, insanları kandıracağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında camide hurma dağıtmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında camide hurma dağıtmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma dağıtmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında camide hurma yemek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Kahve falında camide şeker dağıtmak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide yemek dağıtmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide tatlı dağıtmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında elinde hurma görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, işlerinin ters gideceğine yorulur.

Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak söylediklerinin çıkacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir