AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak

Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak

Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına tabir olunur.

Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Kahve falında ağaçtan hurma toplamak dilediği gibi yaşayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan hurma yemek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennet hurması ağacı görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçta hurma görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında trabzon hurması ağacı görmek zor durumlara düşüleceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan hurma koparmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir