AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide tatlı dağıtmak

Kahve falında camide tatlı dağıtmak

Kahve falında camide tatlı dağıtmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kazanca kavuşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide tatlı dağıtmak gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında camide tatlı dağıtmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında camide şeker dağıtmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında camide hurma dağıtmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin yavaşlayacağına tabir olunur.

Kahve falında camide yemek dağıtmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalığa tatlı dağıtmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı yemek ve dağıtmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, mubah olmayan yollara sapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı dağıtmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı yemek dağıtmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir