AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde hurma görmek

Kahve falında elinde hurma görmek

Kahve falında elinde hurma görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde hurma gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Kahve falında elinde hurma görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında medine hurması yemek çalışkan bir kişi olunacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında hurma tatlısı yemek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük hurma görmek çok iyi paralar kazanılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek yeni bir eve sahip olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide hurma yemek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hurma tatlısı görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir