AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma dağıtmak

Kahve falında hurma dağıtmak

Kahve falında hurma dağıtmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, çok mutlu edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hurma dağıtmak gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Kahve falında camide hurma dağıtmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurma dağıtmak rahat bir nefes alacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında hurma almak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük hurma görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma içinde kurt görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafire hurma ikram etmek onlarla arasının açılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı hurma görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden hurma almak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kendisiyle de gururlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir