AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev içinde dolaşmak

Kahve falında ev içinde dolaşmak

Kahve falında ev içinde dolaşmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev içinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ev içinde dolaşmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde dolaşmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında evi dolaşmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir evde dolaşmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ev dolaşmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir