AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ateş yakmak

Kahve falında camide ateş yakmak

Kahve falında camide ateş yakmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bekarsa evleneceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ateş yakmak gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında camide ateş yakmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında camide mum yakmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında camide ateş görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yakmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında odun ateş yakmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında birini ateşle yakmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda ateş yakmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle ateş yakmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir