Kahve falında camide ateş görmek

Kahve falında camide ateş görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, el üstünde tutulacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide ateş gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında camide ateş yakmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine inanılır.

Kahve falında camide ateş görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide iftar açmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında camide kitap okumak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında camide havuz görmek en pahalı evlerde oturacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında camide çalışmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabılarının çalındığını görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında camide örümcek görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir