AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş yakmak

Kahve falında ateş yakmak

Kahve falında ateş yakmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş yakmak gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ateşte yakmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında odunlarla ateş yakmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ocakta ateş yakmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle ateş yakmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir