AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ateşle yakmak

Kahve falında birini ateşle yakmak

Kahve falında birini ateşle yakmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Kahve falında birini ateşle yakmak gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Kahve falında sobada ateş yakmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ormanda ateş yakmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda ateş yakmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında elinde ateş yakmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında odun ateş yakmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kar üzerinde ateş yakmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında odada ateş yakmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşle yakmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir