AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kandili görmek

Kahve falında cami kandili görmek

Kahve falında cami kandili görmek muradına ereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kandili gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Kahve falında cami kandili görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kandil kutlamak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında berat kandili görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan kandil görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında miraç kandili görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında mevlid kandilini görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına inanılır.

Kahve falında berat kandilini görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kandil yakmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir