AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde yatmak

Kahve falında cami içinde yatmak

Kahve falında cami içinde yatmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, güzel bir haber almaya, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında cami içinde yatmak gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında caminin içinde yatmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında cami içinde yatmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin önünde yatmak moralinin, keyfinin kaçacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda yatmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşillik içinde yatmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kanlar içinde yatmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında su içinde yatmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar içinde yatmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir