AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar içinde yatmak

Kahve falında kar içinde yatmak

Kahve falında kar içinde yatmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar içinde yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında kar içinde yatmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hayat boyu desteği olacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üzerine yatmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstüne yatmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında karlara yatmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kar altında yatmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyazlar içinde yatmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde yatmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Kahve falında denizin içinde yatmak her nimetin lezzetine varacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir